Zelf racen

Junior Events

Is de racerij jouw grote passie en lijkt het jouw of jouw kind enorm gaaf om zelf achter het stuur van een kart of race auto te kruipen? Dan zijn onze Junior Events perfect om jouw dromen te laten uitkomen! Via verschillende events bieden wij op een betaalbare manier de mogelijkheid aan om zelf te racen. Dit kan zowel voor hobby rijders, als voor wedstrijdrijders, met of zonder eigen kart of auto.
Zo bieden wij o.a. kart cursussen aan, kart trainingen met je eigen of een gehuurde wedstrijd kart, en gaan wij zelfs kinderen vanaf 10 jaar leren autoracen met echte raceauto’s!

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouzelf of jouw zoon of dochter kunnen doen? Lees dan snel verder!


Meer informatie

Senior Events


Ben jij een groot raceliefhebber en is het jouw grote droom te willen ervaren hoe het is om met een raceauto over een circuit te racen? Dan zijn onze Senior Events echt iets voor jou! Stap op volledige arrive and drive basis achter het stuur van een echte raceauto en beleef de pure adrenaline van een autocoureur. Samen met een ervaren instructeur racet u 90 minuten lang over het circuit van Zandvoort of Assen. Wil je langer racen of het samen met vrienden of collega’s doen? Dat kan ook! Ervaar jij liever de snelheid vanaf de bijrijder stoel? Geen probleem! Met onze Flying lap experience ervaar jij de racesnelheid vanaf de eerste rij!

Wil jij zelf racen of het circuit bekijken vanaf de andere kant van de vangrail? Lees dan snel verder!


Meer informatie

Bedrijf events

Is jouw bedrijf toe aan een onvergetelijk bedrijfsevent? Zoek dan niet langer! Onze NXT business events bieden de perfecte ingrediënten om voor jouw klanten en/of werknemers een onvergetelijke dag op snelheid te beleven. Wij zorgen voor leerzame, spectaculaire en snelle onderdelen waarbij plezier en veiligheid van de deelnemers op 1 staat. Ook verzorgen wij de gehele dag m.b.t. aankleding, catering en begeleiding van de dag.

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Of heeft u zelf speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Meer informatie

Support & Coaching


Begin jij net met racen? Of heb je wel ervaring, maar mis je net die laatste seconden naar het podium?
NXT Racing biedt persoonlijke, één op één, coaching aan voor zowel beginnende als ervaren coureurs in de kart en autosport. Dankzij video/data analyses en door mee te rijden met jou als coureur brengen de coaches van NXT Racing jou naar een next level! Een betere coureur worden voor een betaalbaar tarief? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!


Meer informatie