Junior Autosport Experience

De NXT Junior Autosport Experience

Uniek in Nederland: De NXT Junior Autosport Experience.

Een uniek concept in Nederland: Leren autoracen vanaf 10 jaar oud! NXT Racing maakt het mogelijk via de junior autosport experience! Via dit unieke concept maken wij jouw zoon of dochter klaar voor de stap naar de autosport! Want zeg nou zelf, met een raceauto racen als beginnende tiener, hoe gaaf is dat?!

Dit unieke concept voeren wij uit op speciale testcircuits. Uiteraard gaat alles op een veilige en rustige manier en zal het tempo niet hoger liggen dan 60 tot 80km per uur in het begin stadium. Ook zit er altijd een ervaren instructeur naast jouw zoon of dochter die ieder moment kan ingrijpen. Gereden wordt met de Peugeot 106 cup auto die geheel circuit klaar zijn incl. alle veiligheidsvoorzieningen. Ook is het mogelijk met een eigen auto deel te nemen.

Via een lesprogramma van vijf verschillende lessen, van ieder 90 minuten, bouwen wij stap voor stap het tempo op en zal jouw kind iedere les sneller en meer gecontroleerd over het circuit racen. Na het afronden van deze vijf lessen is jouw zoon of dochter geslaagd voor het NXT Junior Autosport Experience certificaat en klaar voor de NXT step!

En dit alles doen we allemaal met het belangrijke ingrediënt; Plezier. Bij ons staat plezier op één. Zonder plezier in wat je doet ga je nooit bereiken wat je wilt bereiken. Wij pushen onze rijders niet, staan op één lijn met onze rijders en brengen op een rustige en plezierige manier onze ervaringen over op onze rijders. Dankzij deze manier van werken groeien onze rijders veel sneller en zullen zij het autoracen snel oppakken.

De NXT Racing Junior Autosport Experience is voor iedereen beschikbaar tussen de 10 en 16 jaar oud. Ervaring in de kartsport is niet vereist.

Kosten per les:

De kosten per les met een gehuurde raceauto bedragen: €240

De kosten per les met een eigen raceauto bedragen: €165

Junior Autosport Experience kalender

Les 1

Midland Circuit Lelystad

11 November 2023

UITVERKOCHT!

Les 2

Midland Circuit Lelystad

10 December 2023

Bijna vol!

Les 3

Midland Circuit Lelystad

14 Januari 2024

Bijna vol!

Les 4

Midland Circuit Lelystad

3 Februari 2024

Bijna vol!

Les 5

Midland Circuit Lelystad.

10 Maart 2024

Bijna vol!

NXT Junior Cup

Locatie N.N.B.

Seizoen 2024

Binnenkort meer info

Heb jij interesse om te leren autoracen en al op jonge leeftijd voorbereid te zijn op het échte werk? Meld je dan aan voor één of meerdere trainingen en wees er bij! Bij vragen, neem contact met ons op.