Support and Coaching

Driver coaching

Begin jij net met racen? Of heb je wel ervaring, maar mis je net die laatste seconden naar het podium?
NXT Racing biedt persoonlijke, één op één, coaching aan voor zowel beginnende als ervaren coureurs in de kart en autosport. Dankzij video/data analyses en door mee te rijden met jou als coureur brengen de coaches van NXT Racing jou naar een next level! Een betere coureur worden voor een betaalbaar tarief? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Technical support

De racewereld is een wereld vol technische aspecten. Daarom is het van groot belang dat het materiaal in de juiste conditie is. Ook op het technische gebied helpt NXT Racing jou naar de overwinning! Want een overwinning begint eenmaal met een perfecte auto! Zelf niet technisch aangelegd, maar wil je wel races winnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Arrive and drive

Ben jij zelf niet in de gelegenheid om te sleutelen, je auto naar het circuit te krijgen, maar wil je wel racen? Dat kan! Met ons arrive and drive concept stap jij zorgeloos in jouw raceauto of kart, en wij regelen de rest! Van onderhoud aan de auto tot aan transport naar het circuit, en van coureur begeleiding tot aan een verzorgde hospitality met catering! Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Arrive and Drive PTC Racing Cup

Ook willen racen in de snelst groeiende raceklasse van Nederland? Dat kan! Stap op volledige arrive and drive basis in bij NXT Racing in de PTC Racing Cup! Je komt met je racespullen aan naar het circuit en stapt onbezorgd in in een van de raceklare PTC cup auto’s. Wij zorgen voor technische support, begeleiding van de coureur, transport, hospitality en catering. Meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact