Junior Events

Racing School

Wilt jouw zoon of dochter kennis maken met de racewereld, dan zijn de NXT Racing School lessen écht iets voor jou! Tijdens de Racing School lessen laten wij jou, onder begeleiding, kennis maken met het karten en leren wij jou de eerste stappen naar een snelle rondetijd. Tijdens een aantal lessen leren wij jou zoon of dochter hoe om te gaan met een kart, de ideale lijnen te rijden, het inhalen en natuurlijk de veiligheidsregels te kennen. De eerste stappen naar een race carrière zijn gezet! 

Meer informatie? Neem contact met ons op!  


Contact

Karting experience


Is jouw zoon of dochter gek op karten en is hij of zij toe aan een volgende stap? Kies dan voor de Kart Experience. Bij de Kart Experience stap je op een volledige arrive and drive basis in in een van onze wedstrijd kinderkarts. Onder begeleiding beleefd jouw kind een onvergetelijke trainingsdag op een officiële wedstrijdbaan. Behaal snelheden van wel over de 75KM per uur en verbeter je zelf ronden na ronden!
Wij hebben twee wedstrijd klare karts staan, dus boekingen voor twee personen te gelijk is mogelijk!

Meer informatie? Neem contact met ons op!


Contact

Training Season

Doet jouw kind aan wedstrijdkarten en ben jij opzoek naar een betaalbare maar effectieve begeleiding voor jouw kind? Meld je dan aan voor het NXT training season! Via vijf trainingsdagen begeleiden wij jouw kind, samen met maximaal vijf andere karters, naar een NXT level. Dit is zowel mogelijk voor 4-takt rijders als voor 2-takt rijders. Ook komen er meerdere circuits aanbod gedurende het seizoen. Het pakket zou verder bestaan uit een catering, hospitality en technische ondersteuning.

Wil jij liever privé training voor jouw kind? Dat kan ook!

Meer informatie? Neem contact met ons op!  


Contact

Junior autosport


Een uniek concept in Nederland: Leren autoracen vanaf je 10e! NXT Racing maakt het mogelijk via de junior autosport experience! Via dit unieke concept maken wij jouw zoon of dochter klaar voor de stap naar de autosport! Want zeg nou zelf, met een raceauto racen als beginnende tiener, hoe gaaf is dat?! 

Dit unieke concept voeren wij uit op speciale testcircuits. Uiteraard gaat alles op een veilige en rustige manier en zal het tempo niet hoger liggen dan 60 tot 80km per uur in het begin stadium. Ook zit er altijd een instructeur naast uw zoon of dochter die ieder moment kan ingrijpen.

Meer informatie? Neem contact met ons op!  


Contact