Racingteam 2019

Karting

De perfecte beginstap voor een succesvolle racecarrière is de kartsport. Vele grote coureurs legde hun basis al op jonge leeftijd in de kartsport. Denk hierbij aan Michael Schumacher, Sebastiaan Vettel en natuurlijk onze eigen Max Verstappen. Ook NXT Racing is met een eigen junior team actief binnen het Nederlands kampioenschap 4-takt karten met 10 karts. Wij zijn actief in de Parolin Rocky klasse, de RK1 klasse en de Rookie4shift klasse met coureurs tussen de 7 en 17 jaar oud.

Meer informatie

Motorsport

De vervolg stap op de karting is de autosport. Een breed platform waarbij jong en oud het tegen elkaar opneemt in strijd voor de podium plaatsen. NXT Racing is actief binnen verschillende nationale raceklassen. Zo zal het team met meer dan acht auto’s actief zijn binnen de DNRT met o.a. Peugeot 206 GTI cup auto’s, Mazda MX5 cup auto’s en enkele BMW’s. Als klap op de vuurpijl zal NXT Racing in 2019 met twee auto’s debuteren in de Ford Fiesta Sprint Cup.

Meer informatie

Team

Het NXT Racing team bestaat uit vele teamleden. Van coureurs tot monteurs, en van een catering crew tot een PR-man. Samen met één hecht team trekt het NXT Racing team over de circuits in binnen en buitenland op jacht naar de prijzen. Ben jij benieuwd naar de personen achter NXT Racing? Klik dan op lees meer!

Meer informatie

Sponsoring

Om te kunnen strijden voor een kampioenschap is een coureur afhankelijk van een aantal factoren. Zo is een coureur nergens zonder zijn team en zonder zijn auto, en is zijn auto nergens zonder brandstof, nieuwe banden, verse olie en een set verse remmen. Gelukkig maken onze sponsoren het mogelijk dat wij deze factoren kunnen aanschaffen en toepassen op de auto. Hierdoor is de sponsor een onmisbare factor in de strijd voor een kampioenschap.

Benieuwd wat wij voor U kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wellicht bent U straks ook een onmisbare factor in ons volgende kampioenschap!

Meer informatie