Racingteam 2021

Karting

De perfecte beginstap voor een succesvolle racecarrière is de kartsport. Vele grote coureurs legde hun basis al op jonge leeftijd in de kartsport. Denk hierbij aan Michael Schumacher, Sebastiaan Vettel en natuurlijk onze eigen Max Verstappen. Ook NXT Racing is met een eigen junior team actief binnen de Nederlandse kartsport. Wij zijn o.a. actief in de Parolin Rocky klasse, de RK1 klasse, de ID junior klasse en de Honda 9PK klasse met coureurs tussen de 7 en 16 jaar oud.


Meer informatie

Autosport


De vervolg stap op de karting is de autosport. Een breed platform waarbij jong en oud het tegen elkaar opneemt in strijd voor de podium plaatsen. NXT Racing is actief binnen verschillende nationale raceklassen. Zo zal het team actief zijn binnen de Ford Fiesta Sprint cup, de PTC Racing Cup en binnen het DNRT met o.a. Peugeot 206 GTI cup, Mazda MX5 cup auto’s en BMW Compact cup


Meer informatie

Team

Het NXT Racing team bestaat uit vele teamleden. Van coureurs tot monteurs, en van een catering crew tot een PR-man. Samen met één hecht team trekt het NXT Racing team over de circuits in binnen en buitenland op jacht naar de prijzen. Ben jij benieuwd naar de personen achter NXT Racing? Klik dan op lees meer!


Meer informatie