Autosport

Ford Fiesta Sprint Cup

In 2021 keert NXT Racing terug in dé opstapklasse op het hoogste niveau in Nederland; De Ford Fiesta Sprint cup. NXT Racing komt met minimaal drie Ford Fiesta’s aan de start en gaat hiermee de strijd aan voor de NK titel binnen de Junioren als Senioren divisie! De Ford Fiesta Sprint Cup is dit jaar met een veld van 25+ auto’s te vinden op de circuits van Zandvoort, Assen, Zolder en Spa Francorchamps.

Meer informatie

DNRT Mazda MX5 Cup

In 2016 debuteerde NXT Racing binnen de nationale autosport. In haar eerste jaar in de autosport werd direct de NK titel in de Mazda MX5 cup binnen gehaald waarmee een sterke basis voor de volgende jaren werd gelegd. Ook in 2021 zal NXT Racing met enkele Mazda MX5 cup auto’s de strijd aan gaan voor de titel. Wouter Jansen, Dominique Muller, Jeff Hagelen en Paul Hoekstra strijden met z’n vieren voor de NK en rookie titel in de Mazda MX5 cup.

Meer informatie

DNRT Peugeot 206 GTI Cup

NXT Racing is sinds het begin actief in de snelstgroeiende raceklasse van Nederland; De Peugeot 206 GTI cup. Samen met o.a. Marcel Timmer, Michael Kosterman en Larissa Tabak gaat NXT Racing de strijd aan voor de prijzen. Daarnaast is het team in 2021 uitgebreid naar zes Peugeot’s waarvan er drie te huur zijn door iedereen met een racelicentie. De Peugeot 206 GTI cup is dit jaar met een veld van 45+ auto’s te vinden op de circuits van Zandvoort, Assen, Zolder en Meppen.

Meer informatie

PTC Racing Cup

Nieuw dit seizoen binnen ons team is de PTC Racing Cup. Dé meest betaalbare opstapklasse voor jong talent die vanuit de karting naar de autosport komt. Geracet wordt met de Citroën C1, de Peugeot 107 en de Toyota Aygo. NXT Racing komt uit met twee hagelnieuwe Citroën C1’s voor aanstormende autosport talenten Bas Draijer en Sepp Peters. Beiden heren gaan vol voor de podiumplaatsen in hun eerste seizoen in de autosport.

Meer informatie