Motorsports

DNRT Peugeot 206 GTI Cup

NXT Racing is sinds het begin actief in de snelstgroeiende raceklasse van Nederland; De Peugeot 206 GTI cup. Samen met o.a. Mike van der Veer en Wouter Janssen gaat NXT Racing de strijd aan voor de prijzen. Daarnaast is het team in 2019 uitgebreid naar zes Peugeot’s waarvan er drie te huur zijn door iedereen met een racelicentie. De Peugeot 206 GTI cup is dit jaar met een veld van 45+ auto’s te vinden op de circuits van Zandvoort, Assen, Zolder en Meppen.

Lees Meer

DNRT Mazda MX5 Cup

In 2016 debuteerde NXT Racing binnen de nationale autosport. In haar eerste jaar in de autosport werd direct de NK titel in de Mazda MX5 cup binnen gehaald waarmee een sterke basis voor de volgende jaren werd gelegd. Ook in 2019 zal NXT Racing met een Mazda MX5 de strijd aan gaan voor de titel. Jorn Boertien, Gudo d’Hont en Youri Verswijveren strijden met z’n drie├źn voor de titel in het teamkampioenschap van de Mazda MX5 cup.

Lees Meer

Ford Fiesta Sprint Cup

Nieuw dit jaar binnen het motorsport team van NXT Racing is de Ford Fiesta Sprint Cup. De nieuwe FFSC begon in 2018 aan haar eerste seizoen is bedoeld om jong racetalent op A-niveau te laten racen in gelijkwaardige Ford Fiesta ST-lines. Youri Verswijveren en Jorn Boertien zullen beiden de eer van NXT Racing hoog houden in deze prachtige raceklasse. Gereden wordt op circuits als Zandvoort, Assen, Zolder en Spa-Francorchamps.

Lees Meer