Trackday Season

Trackday Season

Vanaf 2019 bieden wij een nieuw concept aan voor trackdaycoureurs: NXT Trackday Season. Ons Trackday Season concept is bedoeld voor trackday rijders die zichzelf als coureur willen ontwikkelen, een vaste jaarplanning willen hebben voor hun trackdays en graag in teamverband een leuke racedag willen beleven. Trackday Season bestaat namelijk uit een seizoenskalender van zes evenementen, verspreid over het hele jaar, op verschillende circuits in de Benelux. Per event zullen wij met maximaal zes auto’s tegelijk aan de start verschijnen.

Met verschillende ervaren instructeurs zullen wij jouw ontwikkeling als coureur naar een NXT level brengen. Dit doen we op een rustige en plezierige manier via intensieve één op één begeleiding in de auto en naast de auto. Dit laatste doen we via videobeelden die worden opgenomen in de auto. De dag wordt iedere dag begonnen met een 0-meting tijdens de eerste stint. Tijdens deze stint meten wij jouw snelste rondentijden van het begin van de dag. Ons doel is om aan het einde van de dag jouw rondentijden een stuk scherper op de klok te krijgen.


Naast het rijden op de baan zorgen wij voor een gezellige racesfeer in de pitboxxen, staat er de gehele dag eten en drinken klaar om ook zelf weer even op kracht te komen en zullen er één of twee monteurs aanwezig zijn die voor klein onderhoud aan uw auto zorgen, zoals het nalopen van de auto, bandenspanning checken, tanken en het schoonmaken van de ramen. Dus wil jij je ontwikkelen als coureur, persoonlijke begeleiding krijgen van professionele autosport coureurs, wil jij een jaarplanning hebben voor jouw trackdays met uitdagende circuits en met een gezellige groep onbezorgd genieten van de mooiste sport die er bestaat? Meldt je dan aan voor onze Trackday Season en doe mee!

Trackday Season Pakket

– Inschrijfgeld voor de trackday via Driving-fun.
– Twee of drie ervaren instructeurs aanwezig op een groep van maximaal zes auto’s.
– Begeleiding op de baan en naast de baan d.m.v. instructie in de auto en video analyses.
– Monteur(s) aanwezig voor het tanken van de auto’s, bandenspanning, klein onderhoud etc.
– Brandstof en vloeistoffen aanwezig bij nood
– Pitbox.
– Catering voor de coureur + 1 extra gast.
– Videobeelden + foto’s van de dag.
– Een hoop gezelligheid met jouw team van mede trackdayrijders.
– Klant zorgt zelf voor reserve onderdelen en transport.


Kalender + Kosten

Voor het eerste jaar van het NXT Trackday Season hanteren wij acht data waaruit onze klanten een kalender kunnen samenstellen. Het is dus mogelijk om een keuze te maken uit meerdere circuits! De data zijn gebaseerd op enkel de middagsessies: 12/13 tot 17:00 of avond sessies.. Op Spa is het ook mogelijk om de gehele dag te rijden vanwege de afstand en natuurlijk het legendarische aspect aan dit circuit.

Zelf niet in de gelegenheid om met een eigen auto deel te nemen? Geen probleem! NXT Racing heeft meerdere raceauto’s beschikbaar om op arrive and drive basis in te stappen tijdens de Trackday Season events.

NXT Trackday Season kalender 1:

Trackday 1: 7 Mei 2019 – Circuit Zandvoort avond sessie – € 500
Trackday 2: 4 Juni 2019 – Circuit Spa Francorchamps – Vanaf € 650
Trackday 3: 11 Juni 2019 – Circuit Zandvoort avond sessie – € 500
Trackday 4: 3 Juli 2019 – Circuit Zandvoort avond sessie – € 500
Trackday 5: 21 Augustus 2019 – Racepark Meppen – € 350
Trackday 6: 5 September 2019 – TT Circuit Assen – € 550
Trackday 7: 18 September 2019 – Circuit Zolder – € 550
Trackday 8: 21 Oktober 2019 – Circuit Zandvoort – € 550


Wil jij meer informatie over het NXT Trackday Season pakket of heb jij interesse om jezelf te ontwikkelen als coureur? Stel je vraag of meld je aan via onderstaande contact knop.

Contact