Sponsoring

Share our passion

Om te kunnen strijden voor een kampioenschap is een coureur afhankelijk van een aantal factoren. Zo is een coureur nergens zonder zijn team en zonder zijn auto, en is zijn auto nergens zonder brandstof, nieuwe banden, verse olie en een set verse remmen. Gelukkig maken onze sponsoren het mogelijk dat wij deze factoren kunnen aanschaffen en toepassen op de auto. Hierdoor is de sponsor een onmisbare factor in de strijd voor een kampioenschap. Hier zijn wij als NXT Racing onze sponsoren heel erg dankbaar voor! Via verschillende, betaalbare, sponsorpakketen bieden wij onze sponsoren een mix aan van spanning, actie en netwerken! U geniet samen met uw gasten van de racesfeer, de spanning van de races, en u ontmoet nieuwe personen die mogelijk uw onderneming naar een next level kunnen brengen! Benieuwd wat wij voor U kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wellicht bent U straks ook een onmisbare factor in ons volgende kampioenschap!

Our Sponsors

Proud sponsors speaking

Waarom zijn de NXT Racing sponsoren zo betrokken?

What do we Offer?

Wat bieden wij onze sponsoren?

De sponsoren van NXT Racing zijn net als ieder ander teamlid een onmisbaar deel in de strijd naar de top. De sponsoren maken het mogelijk dat wij onze passie kunnen uitvoeren op de legendarische circuits, en daarvoor willen wij graag iets terug doen!

Wij willen graag dat onze sponsoren, en haar relaties, zich ‘one of the team’ voelen. De sponsoren en haar relaties zijn daarom altijd van harte welkom bij onze races. Wij voorzien onze gasten van een heerlijke catering, een plaats om te netwerken en bovenal een échte racebeleving omdat je de autosport écht van binnenuit mee maakt.

Sponsoring is al mogelijk vanaf €500,- per seizoen, maar wat krijg je daar precies voor terug?

  • V.I.P. toegang tot alle racedagen voor u en uw relaties; netwerken op topsnelheid en op unieke locaties.
  • Toegang tot de NXT Racing sponsordag op Circuit Zandvoort. Op deze dag kunnen u en uw relaties zelf een raceauto besturen en op topsnelheid meerijden met een coureur.
  • NXT Racing Sponsoren kartcompetitie.
  • Onze raceauto’s en karts beschikbaar voor al uw promotionele doeleinden.
  • Reclame uitingen op raceauto’s en racepakken.
  • Promotiemateriaal in en rond de pitboxes.
  • Online- en offline zichtbaarheid via de NXT Racing kanalen en middelen.

I Want more information about sponsorships