Business Club

NXT Racing Business Club

De NXT Racing Business Club brengt ondernemers samen op unieke locaties waarbij netwerken gecombineerd wordt met een adrenaline vullend dagprogramma. Beleef als V.I.P. , samen met uw genodigde, unieke evenementen en maak de spanning en het teamgevoel van NXT Racing van dichtbij mee!

Via zes Business Club events laat NXT Racing u en uw genodigde proeven van de racewereld. Naast dat u drie grote autosport events als V.I.P. mag gaan meemaken, gaat u, samen met uw genodigde en de andere clubleden, ook zelf achter het stuur kruipen via o.a. de NXT Karting Experience en de NXT Autosport Experience.

Uiteraard ontvangen wij onze Business Club leden in een grote V.I.P. tent waarbij voldoende ruimte is om te netwerken op een unieke locatie.

Ook zal uw bedrijfslogo op de raceauto van NXT Racing te zien zijn via het Business Club dak. Het is mogelijk om als event sponsor groter op de auto te staan wanneer u bijvoorbeeld meerdere gasten uitnodigt.

Zelf racen als BC lid!

Ga als BC lid de strijd aan tijdens de Karting Experience met de andere BC leden en laat zien wie de snelste BC coureur is. Op een échte wedstrijdbaan proef jij de snelheid!

Maar dat is nog niet alles, want als lid van de BC gaat u zelf ook racen met een échte race auto! Op het enige echte F1 circuit van Nederland stappen onze BC leden zelf achter het stuur van een raceauto en racen volgas tijdens de NXT Autosport Experience dag!

Race mee voor € 300 p.j.

Stap dit seizoen in als NXT Racing Business Club lid en beleef als V.I.P. onvergetelijke events op unieke locaties. Voor slechts € 300 per jaar bent u lid van de NXT Racing Business Club en racet u gratis mee tijdens de NXT Racing Karting Experience!

Voor de overige Business Club events betaald u als clublid een kleine bijdrage per ticket. Ook is het mogelijk om uw eigen relaties mee te nemen als BC lid.

Ford Fiesta Sprint Cup

NXT Racing Business Club events 2019

BC Event 1

V.I.P. racedag Zandvoort

Zondag 14 juli 2019

BC Event 2

V.I.P. racedag Assen

17 & 18 Augustus 2019

BC event 3

Karting Experience Lelystad

Vrijdag 23 augustus 2019

BC event 4

Autosport Experience Zandvoort

Vrijdag 13 September 2019

BC event 5

V.I.P. racedag finale Assen

20 Oktober 2019

BC event 6

NXT eindejaars feest

November 2019

Aanmelden NXT Racing Business Club

Wilt u zich aanmelden voor de snelste business club van Nederland? Of heeft u vragen over de NXT Racing Business Club? Dat kan!

Schrijf u in of stel uw vraag via onderstaande knop en ontvang z.s.m. een bevestiging van uw aanmelding in combinatie met de uitnodiging voor het eerst volgende NXT Racing Business Club event!